2018. május 1., kedd

Könyvbemutató


Bizony ám, nem csalás, nem ámítás, ez a kis könyv itt részben az enyém :3
Nos, az úgy volt...
Valamikor év elején kiplakátolták az iskolában, hogy egy újságíró és költő érkezik hozzánk, hogy kreatív írást tanítson. Összegyűltünk a könyvtárban, megkaptunk minden információt, a tanárunk mesélt magáról, na meg a szakkör céljáról. Aztán belevágtunk. Voltak beszélgetések, verselemzések, interjúkat olvastunk más íróktól, és egy szép napon elérkezett az idő az első feladathoz. Abban biztos vagyok, hogy senki nem élte meg ugyanúgy - volt, aki izgult, aki túlstresszelte a feladatot, aki csak könnyedén megírta, vagy aki egyszerűen elfelejtette. Ám a végeredmény... Ez a könyv. Ugyanis a tanár szerint olyan szintű írásokat adtunk be, hogy azonnal úgy döntött, hogy mivel nem kell az alapokat megtanítania, belevághatunk egy nagyobb projektbe.
Én pedig nagyon büszke vagyok mindenkire, akinek a fantasztikus írása belekerült!
Itt pedig a reklám helye következik, ugyanis május 16. szerdán tartunk az iskolában egy könyvbemutatót, beszélgetéssel és felolvasással egybekötve. Gondoltam, kiírom ide, hátha valaki éppen Győr közelében jár (vagy épp ott lakik), és van kedve egy ilyen különlegesebb programhoz.

Az adatok:
Időpont: május 16. 15:30 - 16:30
Helyszín: Győr, Széchenyi tér 8. Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium
(A nagykaputól mindenkit megkeresünk és eligazítunk ;) )

Ajánlom azoknak, akik kíváncsiak a velük egykorú fiatal, épp csak a szárnyakat bontogató írók gondolataira, vagy akik egy könnyed olvasmányos programot keresnek, vaagy akik esetleg találkozni szeretnének velem :")
Bármi kérdésetek van, írjatok nyugodtan, és remélem, akad majd valaki, aki eljön :3

További szép napot!
Xx, Babu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése