Cserék

"Ahol a fangirl énem él, sötét hely ez. Tele van sztori öteltekkel, fanficekkel, furcsa crossoverekkel. Szóval erre szolgál ez a blog, hogy kiéljem az imádásom egy-egy könyv, sorozat, film íránt és fanfic bőrbe bújtassam, majd téged boldogítsalak vele.""Bár a blog egy előkelő, viktóriánus hölgyként öltözködik, és úgy tűnhet, hogy csipkevirág érzékenységű a lelke, nem kell elhinni, ugyanis vígan jár-kel az Erő sötétebbik oldalán. Slash, femslash, verekedés, vér, erőszak, meg még sok minden más előfordulhat, ami nem való intoleráns vagy gyenge lelkeknek. Ezért, ha valakinek nem inge, ne vegye gatyára, hanem távozzon elegánsan, minél kevesebb feltűnéssel!""A Kuckóban szó esikfelsőbb és alsóbb világokbeli lényekről,
emberekről, állatokról,
röviden és hosszan,
vidáman és szomorúan...
"


"Új film jött ki? Fanfictiont neki! Új könyv jelent meg a kedvenc témánkban? Fanfictiont neki! A kedvenc blogunk nem úgy fejeződött be, ahogy azt szerettük volna? FANFICTIONT NEKI!"

",,Nincs szükséged kardra, hogy a virágokon átvágd magad." - John Lennon"


"Mit keresel? Fanfictiont, alternatív univerzumot, verseket, vagy csak szimplán cikkeket (ha lesz...)? A fantázia mit hoz össze? Tessék-lássék kukkants be, nézz körbe a Téboly Program világban, válogass! Regénytől az egypercesig, kritikától a versekig, mindenfélét találsz... Csak egytől vigyázz, az őrültek nehogy magukkal vigyenek, mert itt aztán nem normális dolgokat találsz... Őrült fantáziát!"

"Mi szél hozott, mondca' erre, s mi vagyok a szíved terve?
Üdvözöllek a Kapitányon!"


Training Wheels For Me

"Üdv, Halandó! Köszöntelek az elborult elmék világában, ahol minden megtalálható a kannibalizmustól kezdve, a gyilkosságokon át, a sok hülyeségen keresztül, egészen az agyunk legmélyebb pontjáig, ahol még mi sem tudjuk, hogy mi található. "

"Kész tehetség voltam, vagyok. például néha, amikor ránézek a kezemre, belegondolok, mekkora zongorista lehettem volna. (...) elpocsékoltam a kezem. meg az eszem is. (c. b.)"

"Kedves Olvasó!
Két verssel indítottam a Bíborködöt , de elsősorban regényeket szeretnék írni. Légy az olvasóm, hogy megtudd, mit írok éppen.
Ha szereted a fantáziát, az erotikát, szerelmet, romantikát, egy kis borzongást, vagy éppen mesét, akkor gyere sűrűn."


"Mélységes tisztelem s hódolatom minden kedves – vagy kedvetlen – léleknek, aki valamely, számomra megmagyarázhatatlan indíttatásból a blogra kattintott. Mielőtt még nekiesnénk az oldalt található, általam inkább különösebben nem is véleményezett, mondjuk úgy, irományoknak, hadd mondjam el, milyen borzalmas démontanyára tévedtél, Liebchen..."

"Ha fanfic novellákra éskisregényekre vágysz, a legjobb helyen jársz. Az oldalon bolyongva a romkomok édes világába csöppensz, ám néha betévedhetsz a sötét, félelmetes erdőbe, ahol szembetalálkozhatsz néhánykomolyabb-komorabb hangvételű írással is."

"Hova tévedtél? Egy novellás-regényes blogra, ami dolgozik saját karakterekkel, és foglalkozik fanfictionökkel.
Milyen témában találsz itt írásokat? Főként slash, de néha "átvándorlok" másik területre is.
Mit hol találsz? *mutogat lefelé* Itt, lent oldalakba vannak rendezve az írásaim."

Janett Croatia személyes blogja

"Egy novellás bloggal álltok/ültök/fekszetek szemben, ígérnék én csillagos holdpitét is, de az ígéretekben nem vagyok jó. Annyit mondanék, hogy találkozhattok majd itt rendes, non-fiction történetekkel és fanfictionökkel szintúgy..."

Lia személyes blogja


"Olyan történetek után kutatsz, amit egy nagyravágyó és neves bloggerina ujjai gépeltek? Akinek vágya, hogy egyszer egy mesterműve polcokra kerüljön? Akkor rossz helyen jársz. Csupán egyetlen célom van: kiragadjam a szürke hétköznapokból a színeket, hogy az unalmas, monoton órákban szórakoztató társad legyek."

Első körben fanfictionök; novellák, kisregények, egyéb nyalánkságok Hollywood Hírügynökség fandomban (nyomokban GameDay Irodát, Görbe Tükröt és AFK Légiót tartalmazhat – és általában tartalmaz is)

"a hajóskapitány, azaz cora claybrook útra készen, kezében a távcsővel és térképpel, vállán a papagájjal, hogy átvágjon a legfélelmetesebb vizeken is, csakhogy a kincsesládákban megtalálja az elveszettnek hitt novellákat. ha szeretnéd megtudni, miket talál egy-egy utazás alkalmával a vizeket nem kímélő következő Hook kapitány, maradj velem!"

"Ezen a helyen angolból fordított cikkeket találsz, ha világépítésről, karakteralkotásról, regényírásról szeretnél olvasni, s mindezt főként fantasy témában."

"Kedves látogató!
Ez a blog az én kis tárházam, ahol főleg doramákkal és filmekkel foglalkozom, de azért néha felbukkanhat egy-egy érdekes hír is, illetve minden apróság, amit a menü részlegnél olvashatsz. Remélem, jól érzed majd itt magad, és visszalátogatsz máskor is!"


Lewis Hamilton fanfiction

Lyra Corvus barátságos és otthonos blogja


"A világ mindig is tele volt sötétséggel. Bekúszik az ágy alá. Az elmébe. A szívekbe. Megvakít. A világ megsérült. Már nem tudni, kik az igazi szörnyetegek. Az emberek, vagy a démonok?
Légy részese a varázslatnak, ami a történetben rejlik!"


"Egy magyarországi egyszerű lány, Lizzy (vagy Erzsébet, vagy Elizabeta, vagy Liz, vagy ahogy akarod) felvételt nyert egy rangos, történelemre szakosodott angliai középiskolába, aminek egyik különlegessége, hogy egy országból egyszerre maximum két embert vesznek fel. Szóval elég színes a társaság az iskola falain belül. És így veszi kezdetét a multikulturális őrület!"

"Regény, novella, technika."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése