2017. november 21., kedd

Helyzetjelentés

Hi, guys!
Na most itt és instagramon is törléseket meg kiborulásokat rendezek, mert képtelen vagyok többé elviselni azt, ami körülöttem folyik. A lényeg az, hogy kotnyeles emberek által meg lettem vádolva és nagyon szar a helyzet, szóval itt és most elegem van, és felhagyok a meleg shipekkel, a meleg fanfictionökkel, elmegyek apácának, ja nem.
Nem azért, mert az én véleményem megváltozott, nem azért, mert én megváltoztam, de nagyon kellemetlen borzalmas úgy élni, hogy egyetlen ember tönkretehet, ha a kezébe jut egy ilyen mű.
Akit érdekeltek az ilyen fanfictionök már úgyis elolvasta (facebookon/emailben privátban kérni lehet), így szépen piszkozatba teszem az összeset, törlöm a dokumentumokból, és ezzel lezártnak tekintem a témát. Ha pedig azok a bizonyos alávaló kutakodók olvassák ezt, remélem boldogok, hogy megint tönkretették egy estémet.

Babu

Ui.: Mostantól legalább... Na ide valami pozitívat akartam írni, de valamiért nem megy.
Uui.: szeretlek titeket, ne aggódjatok, ezt meg majd kiheverem. Meg szerintem amúgy sem fognak ezek senkinek hiányozni.

4 megjegyzés:

  1. Hogy ne hiányoznának? Engem is te "rángattál" bele ebbe az egészbe. Nem tudom ki és hogyan juttatott el ehhez az elhatározáshoz, de annyi bizonyos, nem érdemli meg, hogy elronthassa az estédet!

    ui.: Gyorsan menj és olvasd el az összes "szuperjó" tartalmú üzenetet, amik ezekhez a sztorikhoz íródtak és remélem, jobb lesz a kedved.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jak Zsazsi nagyon aranyos vagy. De iszonyú bonyolult és sokoldalú ez az egész ><
      Egyenlőre mindenképpen maradnak privátban, legalább amíg le nem rendezem a dolgot az illetékesekkel, utána meglátjuk... Khan és Loki történetét nagyon nehezen szedtem le, azt tényleg szeretem.

      Törlés
  2. Nem tudom, mi történt, nem ismerem a szituációt, de őszintén, üzenem ezeknek az embereknek, hogy rohadjanak meg a jóindulatukkal együtt, és még egyéb kedves jókívánságokat, a családtagjaik felemlegetésével például.

    Neked meg sok kitartást és sok erőt minden tervedhez, tudom, hogy nehéz, de ne hagyd, hogy ezek a fantasztikus férgek elkedvtelenítsenek.

    Veled vagyunk, Babu 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszú lenne elmondani, hosszú ideje ért már a dolog... Mindenesetre köszönöm a kívánságaid és a támogatásod is 💙

      Törlés